Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu 'Suriyelilere kapıları kapatın' dedi

03 January 2015 23:59 Kategori Osmaniye Haberleri
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriyelilere yapılan yardımlara değinerek, "Kılıçdaroğlu 'bunlara kapıyı kapatın' dedi. 6-7 Ekim olayları sebebi ile ülkeyi kan gölüne çevirmek isteyen HDP, 'sadece Kobani'dekileri alın diğerlerini almayın' dedi. Biz ne dedik; kapısına gelen mazluma kapısını kapatmaz." şeklinde konuştu.

Partisinin Osmaniye il kongresine katılan Başbakan Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Allah şahit ki AK Parti davasının tek hedefi vatanda ve dünyada adalettir. Zalimlere karşı baş kaldırmaktır." dedi. "Dünyada tek bir mazlum kalana kadar biz hakkın bayrağını bu al bayrağı kaldırmaya ve bu bayrağı dünyada mazlum milletlerin bayrağı yapmaya kararlıyız. Onun için bizi anlayamazlar. Suriyelileri bağrımıza basmamızı anlayamazlar." diyen Davutoğlu, "2001 yılında bu ülkeyi namerde muhtaç eyleyenler utansın. Şimdi bırakın IMF memuru, hiç kimse bu ülkenin kaderi hakkında söz sahibi olamaz. Çünkü bir kalemde Suriye'den gelen o garip mazlumlara 4,5 milyar dolar yardım yapabilen bir ülke var. Suriyeli mülteci kardeşlerimize yardım elini uzattığınız için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, "Osmaniyeliler, Gaziantepliler, Kilisliler, Şanlıurfalılar hepinizin alnından öpüyorum, destan yazıyorsunuz destan. Bir insanlık destanı yazıyorsunuz. Kılıçdaroğlu 'bunlara kapıyı kapatın' dedi. 6-7 Ekim olayları sebebi ile ülkeyi kan gölüne çevirmek isteyen HDP, 'sadece Kobanidekileri alın diğerlerini almayın' dedi. Biz ne dedik; kapısına gelen mazluma kapısını kapatmaz." diye konuştu.


"Hainlerin hepsi hesap verecek." diyen Davutoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Geçen sene 17-25 Aralık kumpasları ile arkasından 19 Ocak'ta MİT TIR'larına operasyon yapıldı. Sonra Dışişleri'ni dinlemeye kalktılar. Neden biliyor musunuz? Bütün meseleleri Türkiye'nin 12 senelik yükselişini durdurmak, bizi güçsüz kılmak, dizlerimizi titretmek. AK Parti'yi zaafa uğratmak. Tam da MİT TIR'lar Bayırbucak Türkmenlerine yardıma giderken onları basan, basma talimatını veren hainler işte yükselen Türkiye'ye karşıydılar. Ama yanıldıkları bir yer vardı. Biz hiçbir gücün karşısında boyun eğmeyiz, hiçbir zorluğun karşısında dizlerimiz titremez."


Kaynak: Osmaniyetimes.com

Son Guncelleme: 03 Ocak 2015 23:59
  • Ziyaret: 4258
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.