Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Diğer İlçelerin katılımını sağlayacağız, hatta teşvik de edeceğiz

25 January 2015 00:48 Kategori Osmaniye Haberleri

Haber: Abdulvahap Filiz / Osmaniyetimes

EMITT, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19’uncu kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarın açılışına İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrrahman Arıcı, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çok sayıda yerli, yabancı dernek ve federasyon temsilcileri katıldı.

71 ülke ve 4 bin 500’ü aşkın kuruluş ve beldenin yer aldığı fuarın açılışında protokol üyeleri birer konuşma yaptı.Ardından İstanbul Valisi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş fuar alanındaki stantları gezerek bilgi aldı.

Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürü Garip YIl, Osmaniyetimes'evermiş olduğu açıklamada; "Bu tanıtımlarda valilikler ya da bakanlıklar sadece bu işte yeterli değil. İlçelerin katılımını sağlamaya çalışacağız, hatta teşvik edeceğiz" dedi.

Ayrıca, bu bizim 6. katılışımız EMİTT Fuarınıa, biz daha önce Osmaniye'ye özel bir düzenleme yapmıştık. Bu yüzden deneyim ve tecrübemiz var" dedi.




Son Guncelleme: 25 Ocak 2015 00:48
  • Ziyaret: 4014
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.