Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Doğal Beslenebiliyor muyuz?

08 August 2014 21:42 Kategori Yerel Haber

Yanı Başımızdaki Nimetlerin Farkında mısınız?

Çevremize baktığımız zaman dikkatimizi çeken halk arasındadikenli incirdiye bilinen meyve ağaçlarıdır.Bu %100 doğal nimet olan dikenli incir hakkında neler biliyoruz?.Akdeniz bölgesinin her yerinde yetişen bu meyvenin sayılmayacak kadar faydası olduğu azımsanmayacak kadar çok olduğu bildirilmiştir. 

Bu meyve ile ilgili araştırmalarda bulunan sonuçları şu şekilde özetleyebiliriz;İnsanın sindirim sistemine çok faydalı olduğu, düzenli bir sindirime kavuşmak için başvuracağımız meyvelerden birisidir.

 C vitamin deposu olarak belirtilen dikenli incir günümüzde diyet yapanların kullandığı ve bunu kullananların açlık hislerinin bastırıldığı belirtilmiştir. Bunun yanında barındırdığı C vitamini sayesinde vücut direncinin artırılması, güç ve zindelik verdiği araştırmalar sonucunda varılan noktalardır. Bu meyve sayesinde yapay vitamin ilaçlarının bırakılması gerektiği vurgulanmıştır.

Son Guncelleme: 08 Agustos 2014 21:42
  • Ziyaret: 4725
  • (Suanki Oy 2.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.