Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Doğan Gök: "Ellek'in Kaybettiklerini Geri Alma Zamanı Geldi

23 June 2013 05:46 Kategori Yerel Haber

Saadet Partisi Düziçi İlçe Başkanlığı haftalık divan toplantısında konuşan Ellek Belediye Başkan adayı Doğan Gök: Ellek’te seçim çalışmalarının artarak devam ettiğini söyledi. Gök: "Yerel seçimlerde Ellek’teki yarışa farklı bir renk kattık. Biz Ellek’te hizmet için varız dedik ve bu yolda da emin adımlarla devam ediyoruz. Parayla pulla kazanılan bir makamın halka kazandıracağı bir hizmet olmaz. Seçimlerde oy satma işine şiddetle karşıyız. Ellek bu zaman kadar bir çok şansı kaybetti. İlçe olma şansını kaybetti, gelişme büyüme şansını kaybetti, daha güzel hizmetler ilçeye gelmedi, güzel bir şehir olma şansını kaybetti, dışarıdaki Ellek imajına yakışır bir kent olma şansını kaybetti. Önünde OSB(Organize Sanayi Bölgesi) gibi bir şans daha var, ona bile çok yakın değil.

Biz Ellek için bir şansız. Ellek oyunu hizmetten yana kullanacaksa Saadet partisini seçmelidir.Ellek kaybettiklerini tek tek geri kazanmak istiyorsa bizimle beraber yola çıkmalıdır.” dedi.

Son Guncelleme: 23 Haziran 2013 05:46
  • Ziyaret: 6354
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.