Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Doğan Öztürk: Sıfır bir Belediyeden düzlüğe çıkmış bir Belediyeye

24 October 2016 21:07 Kategori Politika
Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk'e başkanlığa başladığı yıldan itibaren belediye de neler yaptığını,halkın kendisinden neler beklediğini ve projelerini sorduk bilgi aldık.Duzicitimes.com'un sorularını cevaplayan Doğan Öztürk konuşmalarına şöyle devam etti; " 2014 yılında başkanlığa seçildim. Başkanlığa geldiğimde belediyenin durumu pekte iç açıcı sayılmazdı.Yollar iyi değildi gerek mahalle araları gerekse ana yolumuz kötüydü.İlk icraat olarak yollarımızdan başladık.

Hedefim 2018 yılına kadar kadar Böcekli Belediyesinde ara sokaklar dahil olmak şartıyla tüm yolları kilit taşı döşemek olacak.Bunun için kilit taşı fabrikası kurduk ve üretimine başladık.Şuan da 5 mahallemiz bitti sadece bir mahallemiz kaldı.Hedefimiz yılbaşından sonra kalan mahallemizi de bitirmek.Yol sorunumuz 2018 yılına kadar bitecek.

Diğer konularda belediyemizin eksiklerini tamamladık. Sıfır 2 kepçe aldık bir tane arazör bir tane de makam aracı temin ettik.Çöp kovalarını değiştirdik ve hijyenik kovalar aldık. Mersin Büyük Şehir Belediyesinden destek alarak cenaze aracı temin ettik. En büyük destekçimiz ise Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'dür. Böcekliyi Böcekli yapan kendisidir bizlerin kendi için yapamayacağı hiçbirşey yoktur. İmar çalışmasına başladık.

Yılbaşına kadar imar sorununu halletmeyi düşünüyoruz. İmar onaylandı,çizim aşamasında şuanda. Halkımızında herhangi bir sıkıntısı olursa hemen dönüş yapar ve sorunu çözeriz.Bir mesire alanı projemiz var. Onun üzerine çalışmamız devam ediyor. Belediyemiz Osmaniye'nin en borçlu belediyelerinden biriydi.Artık daha iyi durumdayız.Makam odamızı ve belediyemizi yeniledik ve toplantı salonu yaptık


Son Guncelleme: 24 Ekim 2016 21:07
  • Ziyaret: 3352
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.