Son Dakika
- Kamil Gökçe yeni projelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor
- Musacıklar Cami büyüyerek yenilenyor
- Musacıklar mahallesi çöp kovası istiyor
- Ellek Kasabasına acilen mobese kameraları takılmalıdır
- Bir büyüğümüz daha hakka yürüdü
- 15 Temmuz'u Unutmayacağız
- Ellekli İş Adamı Nurettin Mart'tan iftar yemeği
- EVET in en fazla çıktığı Elleğin İlçelik hakkı verilsin
- Türkiye geneli 2017 anayasa referandum sonuçları
Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler
Doğan Öztürk: Söz verdiğimiz gibi kilit taş döşenmemiş yer kalmayacak

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Böcekli Belediyesi bölgenin en güzel hizmetlerini vermeye devam ediyor.
İlk defa bir belediye üretime yatırım yaparak işsizlere iş imkanını sağlamanın yanı sıra aynı zamanda da kendi ihtiyaçlarını hem üretiyor hem de ihtiyacını karşılıyor.
Böcekli belediyesine ve bölgesine büyük hizmeleri yapan Doğan Öztürk, "Taş üretmek için kurduğu Makinalar"ın bakıma alarak daha fazla üretim elde ediyor.
Son günlerde Böceklide taş döşemediği yer hemen hemen kalmadı diyebiliriz. Daha da taş döşemeye devam edeceğini söyleyen Doğan Öztürk; "Daha hızlı, daha seri bir şekilde Taş üretmek için Makinamızı şu an daha donanımlı hale getiriyoruz. Bözekli vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi Böcekli Belediyesi sınırlarında kilit taş döşenmemiş yol kalmayacak"dedi.
YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.