Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Doğru Ve Dürüstlüğüm Beni Bugüne Kadar Getirdi

20 November 2014 22:05 Kategori Sokağın Nabzı
Doğru Ve Dürüstlüğüm Beni Bugüne Kadar Getirdi....

Düziçi bölgesinde uzun yıllar damak zevkine hitap edenTatlıcı Cuma Barsan "Ellek Haber" muhabirinin sorularını yanıtladı.

Cuma Barsan yaptığınız iş hakkında bilgi verebilir misiniz?

"Ben Düziçi bölgesinde tatlı satarak geçimi sağlayan bir insanım. 1952 yılında Malatya iline bağlı Doğanşehir ilçesinde dünyaya geldim. Babamın işlerinden dolayı Düziçi ilçesine geldik. Gençliğim ve şimdiki hayatım bu bölgede yaşadım ve sürdürüyorum. Ben bu bölgeyi ve insanlarını çok sevdim.Bu nedenle bu bölgeden ayrılamadım, kendi memleketime dönmedim.

 Burası benim ikinci memleketim oldu. Yaklaşık 26 yıldır da Ellek beldesinde ikamet ediyorum. Ben 1970 model motosikletim ile 1976 yılından bu güne; tatlı yapıp satarak geçimi sağlıyorum.Hiç bir sosyal güvencem yok.Tarlam yok, hayvancılık yapmadım sadece tatlı sattım. Bu nedenle küçük büyük herkes beni bölgede çok iyi tanırlar. Eski yıllarda işlerimiz çok iyi durumda idi. Ancak günümüzde motorumun benzin masrafını bile çıkaramaz olduk. 

Ama bu gibi zor durumlar beni yıldırmıyor, yinede bildiğim işi yaparak halkımıza hizmet veriyorum. Son nefesime kadar da bu hizmeti vermeye devam edeceğim" dedi.

Son Guncelleme: 20 Kasim 2014 22:05
  • Ziyaret: 6237
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.