Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Duble Yol Yapılacaksa, Ellek Şekerdere Yolu Yapılmalıdır

02 June 2015 21:00 Kategori Sokağın Nabzı

‘Ellek Haber" haber sitesi Düziçi’nde genel seçimlerin nabzını tutmaya devam ediyor.

Düziçili seçmenler aday olan milletvekillerini yakından takip ediyor. Biz de Ellek Haber olarak halkın görüşlerini yakın kadraja aldık.


Siyaseti yakından takip eden Nurettin Mart, bölgedeki seçimin nabzını en iyi tutan bir kişi olduğunu belirterek şunları dile getirdi. "Bir Ellek vatandaşı olarak; bazı noktalara da değinmek istiyorum. Medyadan milletvekili açıklamalarını çok yakından takip ediyorum. Bugün medyada bazı milletvekili adaylarının açıklamalarını okudum. Milletvekili adayımız Kanlıgeçit den Düziçi ilçesine kadar duble yol vaadinde bulunuyor. Bu adayımız daha önce milletvekili olduğu zaman bu yolu neden yapımını sağlamadı?


Bu yoldan bizim için önemli olan Ellek-Karacaören arasındaki yolu neden Yarbaşı Belediyesi yapmıyor? Bu yol şuan bakıma muhtaç. Çok yıpranmış halde olduğunu görüyoruz. Yol adeta kösnü yuvası haline gelmiş. Yol Yarbaşı belediye sınırları içerisindedir. Fakat Yarbaşı belediye başkanı bu yolu biz kullanmıyoruz Ellek halkı kullanıyor diye yapmam diyor. Bu şekildeki söylem karşısında Ellek halkı bu partiye veya milletvekili adayına nasıl oy versin? Bu konuda bende sormak istiyorum. Kanlıgeçit yolunu yapmadan önce Ellek- Karacaören yolunun yapılmasının sağlanmasını öneriyorum.


Eğer Yarbaşı Belediyesi bu yolu yapmam diyor ve bu konuda ki tutumunu devam ettiriyorsa biz buradaki vatandaşlar olarak Ellek Belediyesi sınırlarına dahil edilelim. En mantıklı yol olarak bunu görüyorum.Bunun yanında Kanlıgeçit yoluna bakım yapaktan çok Ellek-Şekerdere arasındaki yolun duble yol yapılıp genişletilmesi çok güzel bir hamle olacağını söyleyebilirim. Bu yolun yapımı bütün bölgeye katkı sağlar. Osmaniye merkezine uzaklık 18-19 KM azalacak, vakit kaybı önlenecek, masraflar çok düşecek en önemlisi kaza riski en aza düşecek. Bu gibi düşünceler benim kendi görüşlerimdir. Hayalleri gerçeğe dönüştürelim. Milletvekili adaylarımızdan da bu noktaya eğilmelerini dilerim. Bu yapılacak hizmetle Düziçi Kazanacak diyorum" diyerek sözlerine son verdi.



Son Guncelleme: 02 Haziran 2015 21:00
  • Ziyaret: 5376
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.