Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düğün ve Nişan malzemesi için, uzağa gitmeye gerek kalmadı

29 April 2014 22:06 Kategori Ekonomi

Ellek Halkının Yeni Dükkanı

 

''Ellek Haber'' Ellek kasabasında hizmetin yenisini açan Halil Açık, bazı sorularımıza cevap verdi.

 

Halil bey, Sizi Kısaca Tanıya Bilir Miyiz?

 

Halil Açık; 1964 doğumluyum. İlk okul mezunuyum. Daha önce mesleğim belediyede operatör olarak çalışıyordum,şimdi ise emekli olarak düğün ve nişan için gereken okuntuluk vb. gibi malzemeler bulunan dükkan açtım.

 

Ticari Faaliyetleriniz Hakkında Kısaca Bilgi Verir Misiniz?

 

Halil Açık ; '' Emekli oldum ama yine geçimimi sağlayamıyorum. Dokuz çocuk babası olarak geçinmek çok zor, o yüzden bu dükkanı açmaya karar verdim.

 

Herkes gibi bende çocuklarımı okutmak onları rahat ve huzur bir şekilde yaşamaları için daha çok çalışmam gerek olduğunu anladım,bunun üzerine kasabada nişan ve düğün için gereken bütün malzemeler olan bir dükkan açtım,bunun da iyi bir şekilde gideceğini düşündüm, Allahın izniylede açtım ama piyasa durgun, vatandaş da para yok bunun üzerine satışlar hayli zayıf.

 

Ayrıca evlenen çiftlerimizin burada her türlü ihtiyaçlarını karşılaya bilir durumdayız, uzakta aramasınlar kendi köyünde her şey var biz bur da onlar için hizmete hazırız'' dedi.

 

Son Olarak Görüşünüz Nedir?

 

Halk sesimizi duysun hizmete daima hazırız. Çocuklarını evlendiren anne ve babalara sesleniyorum, düğün ve nişan için gereken malzemeleri uzakta aramayın biz buradayız diyerek sözüne son verdi.

Son Guncelleme: 29 Nisan 2014 22:06
  • Ziyaret: 7693
  • (Suanki Oy 4.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 7
  • 4 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.