Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçi Adliyesi Önündeki Gergin Bekleyiş Sürüyor

01 April 2014 00:25 Kategori Düziçi Haberleri

Düziçi’nde bazı okulların çöp torbaları içerisinde, seçimde CHP ve MHP'ye kullanılmış oy pusulaları bulunmasının ardından, seçim sonuçlarına hile katıldığı iddiası ile CHP ve MHP Belediye başkan adaylarının ilçe seçim kuruluna itiraz etmişlerdi. Yapılan itirazın ardından seçim kurulunun yaptığı toplantının uzaması nedeniyle partililer adliye önünde gece saat 21.00 itibarı ile toplanarak beklemeye başladılar.

Adliye önündeki gergin bekleyiş gece saat 00.300 sıralarına kadar devam etti. Akşam geç saatlerde adliye önünde toplanan CHP’li vatandaşlar yapılan itiraz sonuçlarına halen olumlu bir cevap alamadıkları için bir an önce seçim kurulunun kararını vermesini istiyorlar. Seçim kurulundan gece saat 00.30 sıralarında itirazların değerlendirildiği, bunun sabaha kadar süreceği ve ancak 1 Nisan 2014 Salı günü öğleden sonra saat 15.00 da kararlarını açıklayabileceklerini açıkladılar.

Bu kararın bu kadar geç açıklanmasına karşı çıkan Dr. Alper Öner destekçileri; biz sabah kadarda burada bekleriz, bir haftada bu kararı bekleriz. Ama bu kararı burada adliye önünde evlerimize gitmeden bekleyeceğiz. Sandıklara hile karıştı, burada sandıklarımızı sahipsiz bırakmayacağız diyerek polisin dağılın uyarılarına rağmen dağılmayarak adliye önünde oturma eylemi başlattılar.

Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğüne destek için Osmaniye’den de çelik kuvvet polis ekipleri Düziçi Adliyesine gelerek güvenlik önlemlerini arttırdılar.













Duzicitimes.com


Son Guncelleme: 01 Nisan 2014 00:25
  • Ziyaret: 8293
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.