Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçi Ak Parti Merkezde ne Oluyor, Ağca'nın seçmeninden Tepki

02 February 2014 00:41 Kategori Düziçi Haberleri

Ellek Kasabası’ın da Belediye başkanı Av. İshak Yeşildemir’in partiden istifa etmesinin arkasından, Düziçi’in da adayların tespitinin hemen arkasından, büyük bir seçmen kitlesine sahip Ökkeş Ağca’nın saf dışı bırakılması, Düziçi İlçe Ak Parti de ne oluyor sorusunu gündeme getirdi.


Tüm bu oluşumların, birilerinin Milletvekilliğine hizmet mi ediliyor diyen Düziçili vatandaşlar, kendilerini en iyi bilgilendirecek olan, Ak Parti ilçe'den açıklama istediler.


Düziçi Times’ı arayarak, daha geniş bir açıklamayı daha sonra vereceğini söyleyerek, kısa açıklama da bulunan Av. Ökkeş Ağca; "Yıllardır aynı yönetimler, bölgemize pek bir şeyler kazandırmadığını görmekteyiz. Aynen bizim gibi, bir çok Düziçi’li hemşerilerim, dışarılarda bir çok tecrübelere sahip olarak, kendilerini yetiştirerek, bu beldeye hizmet etmek için dönerek, bir şeyler yapma çabası içerisinde geri döndüler, aynen bizler gibi… Fakat yıllardan beri hep aynı kişiler tarafından, hep aynı şeyler söylenmiştir. AynenMevlana’nı dediği gibi; "Dün eskilerde kaldı, bu gün yeni şeyler söylemenin zamanıdır, cancağızım” dediği gibi, yeni şeyler söylenmeli bölgemize.


Sizlere soruyorum, bu gün kendi bölgemizde bir o kadar "oy” potansiyeline sahip olmamıza rağmen,kendi bölgemizden dahi bir milletvekili çıkartamadık.Partimiz bizi seçmedi ama, düne kadar biz gözükürken, birden ve ani değişiklikler olması bizi yıldırmayacaktır. Gerekirse biz seçmenimizin istediği doğrultuda, Milletvekilliğine hazırlanacağız. Birde şunu gördük ki, merkeze farklı bilgilerin aktarıldığı, bu da bizi üzmüştür. Bundan sonra, Ankara ile temasta olmamız gerekiyor” dedi.


Ayrıca, Düziçi Times’ın Ellek Belediye Başkanı Av. İshak Yeşildemir ile bir araya gelecek misiniz sorusuna, elbette bir araya geleceğiz, hatta ziyaret dahi edeceğini söyleyen Ağca; "İshak bey gibi yetişmiş insanlar bizim değerlerimiz, onlardan istifa edilmelidir. Bölgemizde yetişmiş insan sayısı çok az, bu tercihler bölgemizde partimizi zor durumda bırakmıştır. İshak Bey gibi bir potansiyelin dahi, tercih dışında bırakılması, partiyi bölgede zor durumda bırakmıştır diye düşünüyorum.Özellikle, bölgemizde belli kalıplardan acilen çıkılmalı, bu bakış bizi bir yerlere götürmez” dedi.


Son Guncelleme: 02 Subat 2014 00:41
  • Ziyaret: 4574
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.