Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçi Halkı Göz Doktoru İstiyor

01 April 2014 21:19 Kategori Düziçi Haberleri

Sesimize Kulak Verin Lütfen!

 

"Düziçi Times" Düziçi ilçesindeki vatandaşların sorunlarını dinledi. Özelikle yaşadıkları sıkıntıları sitemiz muhabirine anlatan vatandaşlardan biri olanMustafa Sunarsitemize açıklamalarda bulundu. Yaşadıkları zorlukları ve sıkıntıları anlattı.

 

Mustafa Sunar Diyor ki; Ben 1959 yılında Düziçi ilçesi Kurtlar mahallesinde dünyaya geldim. Hayatımın her evresinde burada bulundum. Yaşım ilerledikçe bazı sağlık sorunlarım meydana geldi. Sağlık sorunlarımdan en önemlisi göz problemim oldu. 12 yıldır gözlerimden kaynaklanan sorunum var. İlçemizin en önemli hastanesi olan Devlet Hastanesinde yaklaşık 2 aydan beri Göz Doktorumuz yok. Ben ve eşim gözlük kullanıyoruz.

 

Her zaman belli aralıklarla göz muayenesi olmak zorundayız. Sadece biz değil, ilçemizde bir çok göz rahatsızlığı yaşayan çok hastalarımız var. Burada görev yapan göz doktorumuzun yeri neden doldurulmadı. Bu kadar önemli bir detay neden göz ardı ediliyor. İşin garip tarafı Osmaniye Devlet Hastanesinde 4-5 tane göz doktoru var. Kadirli Devlet Hastanesinde 2 tane var.Bizim ilçe neden arka plana atılıyor anlamış değilim. Yetkililere sesleniyorum; sorunumuz herkesi ilgilendiren bir sorun, acilen çözülmesi için yetkililere sesleniyorum.


Son Guncelleme: 01 Nisan 2014 21:19
  • Ziyaret: 4105
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.