Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçi İlçesini Değiştiren Ökkeş Namlı Hizmetlerini Düziçi Times Okuyucularına Anlattı

20 October 2014 08:55 Kategori Düziçi Haberleri
Düziçi İlçesini Değiştiren Adam...


Düziçi halkının mutluluğu ve huzuru için hizmet yapmaya devam eden Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı yapımına başlanan TOKİ evlerinin olduğu bölgedeki çayın etrafına modern bir bulvar yapım çalışmalarını yerinde izlemek için bu bölgeye "Düziçi Times" muhabiri ve diğer basın mensupları birlikte gitti.



Burada yapılması düşünülen icraatları sitemize anlatan Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı; "Bu bölgedeki yapımına başlanan bulvar buranın çehresini değiştireceğini ve burada yapılası düşünülen projede sosyal tesislerinin ve alanlar büyük önem arz etmektedir.


Bu projede; vatandaşlarımızın rahatça dinlenebileceği, yürüyüş yapabileceği, spor aletlerinin olduğu, dinlenme alanlarının olduğu, bir bisiklet sürüş alanlarının olacağı modern bir alan tesis etmek için yapılan bir çalışmadır. Burada yaşayan vatandaşlarımızdan da büyük destek aldık.


Bulvarın modern bir duruma gelmesi için arazileri olan vatandaşlarımız bulvarın modern bir hal alması için arazilerini bu hizmet için seve seve belediyemize verdi.


Bize bu şekilde katkı veren vatandaşlarımıza da "Düziçi Times" aracılığıyla teşekkür ediyorum. Yaptığımız her şey Düziçi Halkının rahatlığı ve mutluluğu içindir" dedi.

Son Guncelleme: 20 Ekim 2014 08:55
  • Ziyaret: 8233
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.