Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçi Saadet Partisi Emin Adımlarla İlerliyor

22 March 2015 12:57 Kategori Düziçi Haberleri
Düziçi Saadet Partisi Emin Adımlarla İlerliyor...

Bu akşam Düziçi ilçesi Saadet Partisi haftalık olağan toplantısını yaptı. Toplantıya Osmaniye Saadet Partisi İl teşkilatından İl başkanı Osman Eroğlu, Saadet partisi Osmaniye milletvekili aday adayları ve partiye gönül vermiş kişiler katıldı. Saadet partisinin Düziçi ilçe teşkilatının divan toplantısında söz alan Saadet partisi Osmaniye milletvekili aday adayları kendileri hakkında açıklamalarda bulunarak kendilerini tanıttılar. İl başkanı Osman Eroğlu toplantıya iştirak eden Saadet partisine gönül vermiş konuklara ve basın mensuplarına gündemle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Osman Eroğlu; "Vatanımız artık özeleştirme adıyla yabancılara satılmıştır. Çanakkale de düşman yurdumuza sokulmadı.



Ancak şuan düşmanın yapmak istediği her şey fazlası ile ülkemizde yapılmaya başladı. Cephede düşmanı ülkemize sokmadık ancak masada düşmana yenildik...Biz günümüzde resmen işgal altındayız. Şöyle bir duruma bir bakın kaç tane fabrika net bir şekilde bize ait?...Bunları bir düşünün... oyunuzu verirken bunları çok iyi bilin ve ona göre oyunuzu kullanın. Bize imkan verilmesi halinde yurdumuz üzerinde oynanan bu oyunları bozarak yurdumuzu bu işgalcilerden kurtaracağız. Bu nedenle bu seçim çok önemlidir. Ülkemizin refahı ve huzuru için oyunuzu Saadet Partisinden yana kullanın" diyerek vatandaşlardan destek istedi.


Son Guncelleme: 22 Mart 2015 12:57
  • Ziyaret: 6101
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.