Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçi Tarihi Gerçekleri Görmeli

26 March 2015 23:24 Kategori Düziçi Haberleri
Düziçi Terör Mağdurları Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı İsmet TOPAL;Dernek binasında düzenlediği basın toplantısında;Araştırmacı tarihçi Cezmi YURTSEVER’in ilçemizde Çanakkale, Çukurova, Osmaniye ve Düziçi de kurtuluş savaşı günleri konulu belge ve tarihi fotoğraf sergisini bu yıl 27.03.2015 Tarihinde Özel idare binası önünde saat : 10.oo açacağız Aynı gün Akşam saat:19.30-22.00 saatleri arasında Düziçi Fen Lisesi Sinama salonunda konuyla ilgili konferans verilecektir.dedi.

Başkan,TOPAL;Bütün hemşerilerimiz 2 gün boyunca Özel idare binası önünde kalacak olan bu sergiyi mutlaka gelip gezerek görmelidir. Çanakkale,Çukurova ve Kurtuluş savaşında atalarımızın ve yakın tarihte dedelerimizin ilçemiizin kurtuluşunda yaşadığı olayları ve katledilen eş dost ve akrabalarının tarihi belgeleri ile gerçekleri görmeleridir. Satılmış kalemlerin, Tarihçilerin, sahte yazar ve çizerlerin ülkemiz aleyhine söyledikleri yalan ve iftiralarına inanmamalıdır.Gerçeklere inanmalıyız, Sivil toplum kuruluşu olarak,gerçek belge,bilgi ve resimlerle halkımızı aydınlatmak için,bu serginin şahsım, Derneğimiz, şehit aileleri ve gazilerimiz ilçemiz için, kurtuluş Bayramında olmasının da bizler için, büyük bir önemi vardır.Dedi.

TOPAL;Bütün hemşerilerimiz, 27.28.03.2015 Tarihleri arasında Düziçi Özel idare binası önünde 2 gün kalacak olan ( Çanakkale, Çukurova, Osmaniye ve Düziçi de kurtuluş savaşı, Kurtuluş günleri tarihi resim sergisinin ) 27.03.2015 Tarihinde Cuma günü saat :10.oo da açılışı yapılacak,Aynı gün Akşam saat:19.30-22.00 saatleri arasında Düziçi Fen Lisesi Sinama salonunda konuyla ilgili konferans verilecektir.Tarihi sergimize ve konferans davet ediyor,Şahsım ve derneğimiz adına İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95.inci yılında kurtuluş Bayramını en içten duygularımla kutluyor,Bütün şehitlerimizi,ahirete intikal eden gazilerimizi Rahmet minnet ve saygı ile anıyorum.Dedi.


Son Guncelleme: 26 Mart 2015 23:24
  • Ziyaret: 5404
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.