Son Dakika
- Mevcut belediye başkanı Recep Soy'dan MHP adayına tam destek
- 4'lü ittifak aday olacağı partiyi seçti
- Belediye Başkanı Recep Soy'dan KAMUOYUNA DUYURU
- Adaylar kararını verdi. adayımız NURETTİN MART dedi
- Abbas Yeşildemir, göreve hızlı başladı
- 4 aday bir araya gelerek seçime giriyorlar
- AF Medya Arapça Yayın Ortaklığı Yaptı | Casablanca
- Fas Türkiye İş Adamları Derneğine Önemli Katılım 2018
- Kamil Gökçe yeni projelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor
Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler
Düziçili İlk Hac Kafilesi Yola Çıktı

Hacı adaylarının kutsal topraklara ziyareti devam ediyor. Düziçili hacı adayları kutsal topraklara doğru yola çıktı
Düziçi ilçesinden bu yıl kura sonucunda hacca gitmeye hak kazanan ilk hacı kafilesi yolla çıktı. Adana Hava Limanı’ndan Medine’ye gidecek olan kafileye yolculuğu hacı adaylarının ailesi ve sevenleri de eşlik etti. Duygu dolu anların yaşandığı havalimanı oldukça kalabalık anlara sahne oldu.
İlk kafile gözyaşları eşliğinde Medine'ye uğurlanırken, hacı adayları "Bu duyguyu her Müslümanın yaşamasını gönülden istiyoruz. Allah’ım hacı olmak isteyen herkese nasip etsin” temennisinde bulundular. Hacca giden vatandaşlar, 27 Eylül tarihinde Kurban bayramından sonra hacı olarak Türkiye’ye dönüş yapacak.
YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.