Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçili Vatandaşların Yol Tepkisi

16 October 2012 16:05 Kategori Ekonomi

Düziçi Karataşlık mevkisinde oturan vatandaşlar, yollarının asfalt olmamasına tepki gösterdi.

MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve parti yönetim kurulu üyeleri, konuyla ilgili olarak Karataşlık halkı ile bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Karataşlık sakinlerinden Halil İbrahim Güneş asfalt olmayan yollar nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "Toz nedeniyle sürekli öksürüyor ve hastalanıyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri de Yeniceharuniye Mahallesi Karataşlık Mevkisi Güneşler, Kurtbeyoğlu, Tektaşlar Çatak sokakları ile Çamkonuşu, Yenifarsak, Yeşilyurt köylerinin, Kahramanmaraş bağlantı yolundan geçen araçlar nedeniyle tozdan sıkıntı yaşadıklarını söylediler.

MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya da halkın sorunlarını çözmek için çalışacaklarını belirterek, "Vatandaşlarımız tozun toprağın içerisinde kalmış. Belediye yetkilileri bu güne kadar sizin bu sorunlarınıza çözüm bulmamış, sorunlarınızı göz ardı etmiş. Yaklaşık 4,5 kilometre yolun asfaltlanması halinde sizler tozdan kurtulacaksınız. Biz bu yolun asfaltlanması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

duzicitimes.com

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 16:05
  • Ziyaret: 6669
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.