Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçi'nde Garanti Gözüyle Bakılan Aday, Alper Öner

15 November 2013 00:51 Kategori Düziçi Haberleri

Temiz Bir Siyaset Adamı

 

"Düziçi Times" Düziçi ilçesinin belediye başkanlığı seçiminde CHP’den aday olan Alper Önerile görüştü. CHP adayı Alper Öner’i, Düziçili vatandaşların çok yakından tanıdığı bir isim ve aynı zamanda Düziçili vatandaşların sevgisini kazanan, çiçeği burnunda Aday’ına sizleri bilgilendirmek için, sorularımız yönelttik…


--Alper Bey sizi kısaca tanıyabilir miyiz?


1976 yılında Yukarı Hacılar mahallesinde doğdum. İlk, orta ve liseyi Düziçi ilçesinde tamamladım. Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği bölümünü kazandım. Bu okulu bitirdikten sonra 2006 yılında Osmaniye Devlet Hastanesinde göreve başladım. 2008 yılında ise, ADSM'i kurarak orada görev yaptım. 2010 yılında 3 arkadaşımla birlikte Düziçi ilçesinde Özel Öner Diş Polikliniğini açarak devletteki görevimden ayrıldım. Halen Düziçi İlçesinde Öner Diş polikliniğinde diş hekimi olarak çalışıyorum. Vatandaşlarımıza bu sektörde hizmet veriyorum.


--Siyasete nasıl girdiniz anlatır mısınız?


Ben siyaseti hayatın bir parçası olarak görüyorum. Seçim hazırlığı dediğimizde, kısa bir zamandan bahsetmek olmaz. Liseden başlayarak,üniversite yılları, diş hekimliği yaptığım yıllar içerisinde milletimize hizmet etmeyi her zaman görev bildim."Siyasette adayolunmaz, aday edilir"diye bir söz vardır.Belkide; ben bu söze en yakışan insanım...Hiç bir zaman makam ve mevki heveslisi olmadım.Tek hevesim; halkımıza hizmet etmek, yararlı olmaktır. İnşallah halkımızın vereceği yetki ile geniş alanlarda hizmet veririm.Kazansam da kaybetsem de halkımıza elimden gelen hizmetin en iyisini vereceğim.


--Yarbaşı- Ellek beldesi arasında kurulması söylenen organize sanayi bölgesi hakkında neler düşünüyorsunuz?


Kesinlikle,organize sanayi bir bölgenin dinamosudur.Gelişen dünyada organize sanayisi olmayan yerler yeteri kadar gelişmemiştir. Biz hiç bir ilçenin veya ilin gerisinde kalmak istemiyoruz.Bu yüzden organize sanayi açılmasını ve istihdamın artması öncelikli hedefimiz ve arzumuzdur.


--Ellek - Şekerdere arasından Osmaniye iline bağlanan yolun genişletilmesi hakkında neler söylemek istersiniz?


Şuan, mevcut kullanılan Kanlı geçit yolununçok tehlikeli, kullanışsızulaşım yolu olduğunu biliyoruz. İlçemizde yaşayan ve sorunlarını bilen birisiyim.Düziçi- Osmaniye yolunun daha az virajlı, daha kısa mesafeye düşürüleceğini biliyorum. Bunun da Ellek- Şekerdere yolunun genişletilmesi ile mümkün olacağını söylüyorum. Ulaşım bir ilçenin ticaretinde önemli yer tutar. Yapılacak olan bu yolun 15 km mesafeyi kısaltacağını görüyoruz. Düziçi- E5 bağlantı yolunun yapılıp hizmete girmesi öncelikli hedefim olacaktır. Aynı zamanda tren yolunun Yarbaşın da yolu kesmesinden dolayı, trafikte aksamalar yaşanmaktadır. Buraya üst geçit yapılması için elimden geleni yapacağım. Bu yapacaklarım planımızdan bazılarıdır. Fırsat verilmesi halinde, en büyük hizmetleri yapacağımın da bilinmesini istiyorum.


Son Guncelleme: 15 Kasim 2013 00:51
  • Ziyaret: 9652
  • (Suanki Oy 3.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 2
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.