Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

EVET in en fazla çıktığı Elleğin İlçelik hakkı verilsin

27 April 2017 07:22 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabasında referandum sonrası en fazla "EVET" oyunun çıkmasının arkasından, iş adamı ve kanaat önderi Nurettin Mart, Ellek kasabasından bir heyet ile ziyaretlerde bulundu.

Nurettin Mart ilk ziyaretinin Osmaniye Ak Parti İl başkanı Hamza Tor'a ve MHP Osmaniye il başkanı Fahri Kuyulu'ya yaptı.
Nurettin Mart Ellek Haber'e yapmış olduğlu açıklamada şöyle konuştu: " Bugün kü ziyaretimizin asıl hedefi, Ellek kasabasının ilçe olması ve Ellekli vatandaşların atmış olduğu 4000 tane imzayı benim kanalımlı yetkililere iletilmesini sağlamak. Osmaniye Ak Partı İl başkanı Hamza Tor bey'ye toplanan imları sunduk. Kendisinin Ellek kasabasının ilçe olması için elinden geleni yapacaklarını, gerekli mercilere ulaştıracağını "söyledi.
Ayrıca Mart, Ellek Yarbaşı arasındaki yolun içler acısı olduğunu, bu yolun ya Ellek kasabasına bağlanılması ya da Yarbaşı belediyesine bağlı yolun belediye tarafından yapılmasını istedi.

Ellek kasabasının Osmaniyle çeveresinde en fazla "EVET" oyunun verildiği bir kasaba olarak devletin ve milletin yanında olduğunu, Elleğin ilçe olması birinci dereceden hakkı olduğunu söyleidi.

Öteyandan, Ak Parti il başkanının kendilerini gayet güzel karşıladığını söyleyen Mart, daha sonra Osmaniye MHP il başkanı Fahri Kuyulu ile bir araya gelerek içelik hakkında destek aldı.



Son Guncelleme: 27 Nisan 2017 07:22
  • Ziyaret: 8371
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.