Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belde Muhtarlarının Sıkıntıları

26 August 2014 19:53 Kategori Politika

Önlem Alınması Gereken Büyük Bir Sorun...

Ellek beldesinde muhtarlık yapan Sami Siyah ve Mehmet Onuş Ellek belediye başkanı Recep Soy'u makamında ziyaret ettiler. "Ellek Haber" muhabiri muhtarların belediye başkanından isteklerini sitesine taşıdı. Muhtar Sami Siyah ve Mehmet Onuş belde içerisinde kendilerini rahatsız eden konuları Belediye Başkanı Recep Soy'a ilettiler ve bu konuda yardım istediler. 




Muhtarlarımızı rahatsız eden ve acilen çözülmesi gereken konu ise; "Ellek beldesi içerisinden geçen sulama kanalları etrafında neden bir tel örgü çekilerek önlem alınmıyor? Yıllarca vatandaşlarımız bu konuda çok rahatsız olduklarını dile getirdiler. Ama hiç bir önlem alınmadı. Biz belde muhtarları olarak; nerelere başvurulacaksa başvurumuzu yapalım. Bu konu çok üzücü olaylara neden olduğu herkes tarafından bilinmektedir.

 Bu konudaki rahatsızlığımızı ilk önce Ellek belediye başkanımız Recep Soy'a iletme ihtiyacında olduğumuzu hissettik. Başkanımız bizi nasıl yönlendirirse o şekil hareket edeceğiz" dediler. Konu ile ilgili açıklama yapan Recep Soy şunları söyledi; "Bu konu gerçekten de üzücü olaylara neden olmaktadır. Geçen yıl kanala düşen çocuğumuz sakat kalmıştır. Bunun gibi kanala düşüp de hayatlarını zor kurtaran vatandaşlarımız da olmuştur. Bazı yerlerde su akıntısının çok fazla olduğunu biliyoruz. Bu konu ile ilgili olarak gerekli yerlerle görüşerek başvurularımızı yaptık. Umarım; daha kötü sıkıntılara düşmeden bu sorun çözülür" dedi.

Son Guncelleme: 26 Agustos 2014 19:53
  • Ziyaret: 4797
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.