Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Beldesi Yenileniyor

17 August 2014 20:14 Kategori Politika

İşimiz Ne kadar Zor Olsa Da Sorunlarımızı Tek Tek Çözeceğiz...

"Ellek Haber" belde içerisinde yıllarca sorunlu bir alan olan Konacak yokuşunun yapım aşamasını görüntüledi. Bu konuda Belediye Başkanı Recep Soy sitemize bazı açıklamalarda bulundu. Ellek Belediye Başkanı Recep Soy;" Biz hizmet yapmaya özelikle Çevlik mahallesi Konacak Yokuşundan başladık. 



Yıllarca göz ardı edilen ve çözülemeyen bu alanı; çağa uygun bir yol yaparak bir yıl için değil en az yirmi yıl dayanacak bir yol yaptık. Her yönüyle düşündük ve ona göre işlem yaptık. Bu alan suların çok akıtılması nedeniyle kaldırım olan yerlerde çöküntüler meydana gelmişti. Buraların sağlamlaştırılarak işler vaziyete getirilmesini sağladık. Buradan başka yerlere de acilen hizmetler yapacağız. Halkımızın içi rahat olsun" diyorum.




Son Guncelleme: 17 Agustos 2014 20:14
  • Ziyaret: 5355
  • (Suanki Oy 1.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.