Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Beldesinde Seçim Süreci Yavaş Yavaş İlerliyor

24 May 2013 08:47 Kategori Yazarlar



Beldenin kanayan yarası olan seçim süreci başlıyor seçim havaları ısınıyor. Olan Beldeye oluyor. Hizmet kimin umurun da vatandaşların %20 si vatandaşlık görevini yapmaya çalışıyor. Yapamıyorlar çünkü geri kalan % 80 ne bakıyor hizmet kimin umurun da şahsi hizmet istiyor. 


İnanın Belediyeyi hizmet yeri değil geçim kaynağı yeri görüyorlar. Kasabanın % 20’si su parasını düzenli ödüyor, hem Allah indin de vicdanen rahatsız oluyor hem de vatandaşlık görevini yapıyor. Ama maalesef onlarda bekledikleri hizmeti göremiyor. Beldede Belediye başkan adayları bu memleket de hizmet yapmak için önce kendi araların da karar verecek seçime masraf etmeyelim diye sonra aday olacak. Ama çok zor artık neden geçmişte masraf edildi halen masraflar ediliyor bunlar maalesef bu dönem için değil gelecek dönemi de şuan Beldenin geleceğini öldürüyor. 


Kasabayı öyle bir tehlike bekliyor ki kimisi belediyeden masraf ediyor, kimisi cebinden ediyor ama sonuçta masraf edenler bu masrafı nerden çıkarıyor memleketin hizmetlerinden. Belediye aslında yıllardan beri yanlış yönetilmiş Belediye başkanı seçildiğin de daha işe başlarken gelecek dönemi nasıl kazanırım diye kasabanın geleceğini mahvediyor bu geçen dönemlerden beri öyle Arkadaşlar. Sevgili Ellekliler aklımızı başımıza toplamaz isek gelecek de geriye bıraktığımız nesiller vallahi bizlerden hesap soracak. Daha hiçbir Belediye başkanımız kendi kendine adaylıktan çekilen var mı hatırlıyor musunuz, hayır neden orası çok tatlı demek ki. İyi düşünelim bu oyların çok vebali var, Allah hesap soracak kime oy verdin ne için verdin Belediyeden nemalandın mı yoksa Allah için mi verdin.


 Belediyenin araçları hizmet ediyor ama nereye bu başkan için değil hepsi için geçerli bunu ben bitiririm dedi başkanın biri ve araçları hizmet için kullandı ama vatandaş seçim gelince, sen bize bir tamper kum vermedin, yok kepçe vermedin, yok beni belediyeye almadın, hastaneye gitmek için araba vermedin, diyerek birde karşında seni ne pahasına olursa olsun yıkmak için Elleği bile gözden çıkaracak insanlar varsa ki iş çok zor.


Şahsen ben Belediye başkanı olsam önce aday olurken yapacaklarımı projemi sunarım , başkalarını karalamam, seçime para harcamaz isem, zaten seçimi kaybetmek zoruma gitmez.Belediye başkanı olmak için zengin olmak veya bir ağanın paşanın oğlu olmak gerekmiyor. Belli kişiler sanki bu memleket de Belediye başkanlığını onlardan başka kimse yapamaz gibi her dönem aday veya aday adayı olunuyor bu memleket de başka insanların parası mı yok, yoksa aklımı yok, ondan mı aday çıkamıyor, yorumu siz Ellekli arkadaşlara sunuyorum, hepinize iyi düşünmenizi gelecek nesillerimiz için ellerimizi vicdanımıza koyarak oyumuzu verelim diyorum ve Allaha emanet olmanızı diliyorum.


Son Guncelleme: 24 Mayis 2013 08:47
  • Ziyaret: 4675
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 2 12
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları