Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Beldesinin Trafo Merkezi Yenileniyor

22 December 2014 01:58 Kategori Ellek Dün ve Bugün
Ellek Beldesi Artık Elektrikte Sorun Yaşamayacak

Ellek beldesinde yaşayan vatandaşlar uzun zamandan beri elektrik ile ilgili sorun yaşadıklarını dile getirmişlerdi. Bu gün Ellek beldesinin giriş kısımındaki trafo merkezi bakıma alındı.

 Burada TEDAŞ adına Enerji SA; trafo merkezinin yeniden yapılmasını sağlamak için çalışma başlattı. Burada çalışmaları yürüten Enerji SA ekiplerinden aldığımız bilgilere göre; "Bu trafo merkezi uzun yıllar hizmet vermiştir. Lakin; üst kısımda yani çatılarda yağmurdan sonra akmalar meydana gelmekte ve içeride bulunan trafoya zarar vermekte olduğunu gördük. İlk önce çatıyı yaptık. Sonra içerideki trafoyu modern bir trafo ile değiştireceğiz. Bu işlemler yapıldıktan sonra, Ellek Beldesinde elektrikle ile ilgili hiç bir sorun yaşanmayacağını umuyoruz" dediler.

Son Guncelleme: 22 Aralik 2014 01:58
  • Ziyaret: 4763
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.