Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belediye Başkanı Antalyada

20 October 2014 08:28 Kategori Öne Çıkanlar
Çok Güçlü Bir Partiyiz...

"Ellek Haber" muhabiri Ellek Belediye Başkanı Recep soy ile Antalya da MHP'nin 2014 Belediye Başkanları toplantısı hakkında bilgi almak için görüştü.  Recep Soy" Toplantının amacını partiye gönül veren ve bu partiden seçilen belediye başkanlarını birlik ve beraberliğini daha da kuvvetlendirmek ve pekiştirmek niyetiyle düzenlenmiştir.

 Burada ülkemizde Milliyetçi Hareket Partisinden seçimi kazanan belediye başkanları ile görüşme ve tanışma fırsattı buldum. Birlik ve beraberliğimizin üst seviye çıktığı bu toplantının bizim açımızdan çok faydalı geçmiştir.

 Bu memlekette gücümüzün farkına bir kez daha vardık diyebilirim. En küçük sorunlarımızda bile dayanışma içerisinde olacağımızın sözünü aldık. Bu toplantı bizim için çok güzel fırsatların doğmasına sebep olmuştur. Bu toplantıyı düzenleyen partimizin bütün organlarına teşekkür ediyorum" dedi.


Son Guncelleme: 20 Ekim 2014 08:28
  • Ziyaret: 4052
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.