Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belediyesine Yeni İlaçlama Aracı

12 July 2013 17:06 Kategori Dünya

Ellek Belediyesi , araç filosuna 1yeni araç daha ekleyerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Genel Müdürlüğü'nden 1 adet çift kabinli Fargo Desoto marka aracı hibe olarak bünyesine kattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Genel Müdürlüğü Ellek Belediyesine 1 adet 97 model mavi Fargo Desoto marka aracı hibe olarak verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı İshak Yeşildemir, "Belediyenin ilaçlama çalışmalarında kullanılmak üzere alınan aracın belediyemizin ihtiyaçlarına göre değişik çalışmalarla da kullanılabilecek. Özellikle su ve altyapı hizmetlerinde çok fazla ihtiyacımız olan bir araçtı. Fen ve Su işlerinde çalışan personellerimizin büyük sıkıntısı araç olamayışıydı. Tahsis edilen araç ile Personellerimiz çalışmalarını büyük katkı sağlayan aracın özellikle malzeme taşıması ve arıza yerine daha kısa sürede ulaşması işin daha kısa sürede bitmesine neden oluyor. Böylelikle alınan her aracın beldemizin ne kadar ihtiyacı olduğunu gösteriyor bize. İSKİ’ye hibeden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aracın Beldemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



Son Guncelleme: 12 Temmuz 2013 17:06
  • Ziyaret: 5610
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.