Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belediyesinin Kanalizasyon Çalışması

15 August 2015 18:55 Kategori Sokağın Nabzı

Ellek kasabasında yapılacak kanalizasyon tesislerinin projesi onaylandı. Ellekli vatandaşlar projenin yürürlüğe girmesini bekliyor.

Ellek Belediyesi, hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Belediye kanalizasyon tesislerinin kurulacağı alan belirlerken, Peçenek mahallesindeki kanalizasyon sorununu da ele aldı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Ellek Belediye Başkanı Recep Soy, vatandaşlar için büyük bir sorun olan kanalizasyon çalışmasını en kısa zamanda başlatacaklarını söyledi.

Soy, "Bu çalışmaların dışında kalan Peçenek mahallesindeki kanalizasyon sorunun vatandaşları çok rahatsız ettiğinin biliyoruz. Bu nedenle bu projenin dışında kalan bu yere kendi çabalarımızla bir şebeke döşüyoruz. Bu mahallede büyük sorun teşkil eden bu yerdeki kanalizasyon atıklarını bir şebekede toplayarak mahalle dışında kimseyi rahatsız etmeyecek bir yere taşıdık. Umarım bu sorun bir daha bu mahalle sakinlerine bir sorun yaşatmaz" dedi.



Son Guncelleme: 15 Agustos 2015 18:55
  • Ziyaret: 4255
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.