Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Çok Hızlı Gelişiyor

06 May 2015 21:47 Kategori Politika


Ellek kasabasında görülen değişiklikler vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Ellek Belediyesinin yaptığı hizmetleri "Ellek Haber"e değerlendiren Mehmet Ali Soy şunları söyledi; "Ben Ellek kasabasına fazla gelme imkanım olmayan birisiyim. Osmaniye Merkezinde yaşamımı sürdürüyorum. Ellek kasabasına çok nadir olarak geliyorum. Her geldiğimde de güzel hizmetlerin yapıldığını görüyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. 

Yıllarca yapımı geç kalan ana yolun yapımı çok güzel olmuş. Modern bir yol olmuş. En çok dikkat ettiğim ise; yol üzerindeki dar alanların genişletilmesi dikkatimi çok çekti. 

Aldığım bilgilere göre; Yakın bir tarihte kanalizasyon ve derelerin ıslahı projelerinin yapımına başlanacağı bilgisi. Belki bu yapılan işlerin önemini bilmeyen olmayabilir. Ancak kasabamızı ayağa kaldıracak projeler diyebilirim. 

Bu konuda çalışmalar yapan Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'a herkes destek olmalı. Hizmet yapana bir Ellek vatandaşı olarak herkes yardım etmeli" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 06 Mayis 2015 21:47
  • Ziyaret: 5474
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.