Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Haber Radyo İnternet üzesinden test yayınında

21 February 2017 11:12 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Ellek kasabasında yerelde Ellek Kasabasına ve ulusal yayın yapan "www.ellekhaber.com" haber sitesi, aynı web adresi üzerinden bundan sonra radyo yayını ile okuyucularına ve dinleyicilerine merhaba diyor.

Ellek kasabasında ve gurbette yaşayan vatandaşların seslerini birbirlerine duyurmak için harekete geçen Ellek Haber web sitesi ile Ellek Haber Radyo yayınları ile de okuyucularına merhaba diyor.

Her şey Ellek için sloganı ile yola çıkan Ellek Haber, yakın zamanda okuyucularını ve dinleyicilerini yeni suprizler ile karşılamaya hazırlanıyor.

ELELK HABER RADYO YU NEREDEN DİNLEYECKESİNİZ ?

Ellek Haber radyoyu dinlemek için önce "www.ellekhaber.com" adresine girin ve büyük manşetin sağ tarafında "ELLEK HABER RADYO"yu göreceksiniz orada butona basarak radyoyu dinleyebilirsiniz..Ama sadece siteye bakmak istiyorsanız radyoyu kapatabilirsiniz..

HERŞYE GÖNLÜNÜZCE OLSUN DİYORUZ
HER ŞEY ELLEĞİN GELECEĞİ İÇİN,
HEP BİRLİKTE EL ELE...DİYORUZ

ELLEK HABER


Son Guncelleme: 21 Subat 2017 11:12
  • Ziyaret: 5276
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.