Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Haber yazarı ömer Yeşildemir'den Proje

23 August 2013 08:02 Kategori Yerel Haber
Kasabamızda düğün salonu olarak, belediye binasının yanında küçük ve vatandaşın ihtiyacını tam olarak karşılamayan bir salon var. Bununla beraber vatandaşlar düğünlerini ve nişanlarını bazı zamanlarda okulların önlerinde yapmaktadırlar. Okulların konumları bilindiği gibi Ellek’ in girişi, ortası ve merkez dediğimiz yerdedir. Merasimler yapılırken havanın soğuk, yağmurlu,veya aşırı sıcak olduğu zamanlarda önemli zorluklara neden olmaktadır.

Kasabamızdaki üç okulun önlerinin uygunkısımları üstü, sağlam demir ayaklar üzerinde ve belli yükseklikte en az 400 m2 olmak üzere çinko veya benzeri bir madde ile kapatılırsa yapılan merasimlerde güneşin, yağmurun veya soğuğun olumsuz etkileri ortadan kalkacaktır. Böylelikle vatandaş düğün, nişan vb. merasimlerini olumsuz hava şartlarından etkilenmeden yapabileceklerdir.

Üstü kapatılan alanlarda öğrenciler de her türlü törenlerini havanın olumsuz şartlarından etkilenmeden yapabileceklerdir. Aynı zamanda kapalı alanın altına basket potaları da yerleştirmek sureti ile gençler için önemli sportif faaliyetinigerçekleştime imkanı da olacaktır.

Bu proje Milli Eğitim Bakanlığı’nın "Okullar Hayat Olsun projesi” ile de doğrudan ilgili ve uyumlu bir projedir. Bakanlık, vatandaşların okulların park ve bahçelerinden yararlanmasını, veli-okul kaynaşmasının sağlanmasını istemektedir.

Bu yazılanlar ilgili mercilere (Kişi -Kurum ve Kuruluşlar) öneridir.

Selam ve saygılarla . . .


Son Guncelleme: 23 Agustos 2013 08:02
  • Ziyaret: 5929
  • (Suanki Oy 2.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.