Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek, Hakiki Zeytinyağının Memleketi

07 October 2015 10:41 Kategori Ekonomi
Zeytin hasadı başladı. Çiftçiler tarlalardan topladığı zeytinleri zeytinyağı fabrikalarına taşımaya başladı.

Zeytin hasadıyla birlikte fabrikalarda da bir hareketlilik yaşanıyor. 15 Kasım’da fabrikalar çalışmaya başlayacak. Yıldız ve Yeşildemir Zeytinyağı Fabrikası’nın ortaklarından Arif Yıldız, 15 Kasım’da fabrikalarının açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Arif Yıldız, "Gördüğüm kadarı ile bölgede zeytinler yavaş yavaş toplanmaya başladı. Bizde buna paralel olarak yağ fabrikamızı söylediğim tarih de çalıştırmaya başlayacağız. Üretilen yağın kalitesi vatandaşlarımız tarafından çok beğenildiği konusunda övgüler alıyoruz. Bu sözlerde bizim çalışma azmimizi daha da kuvvetlendirdi. Sadece bu bölge değil yağımızı satın alan her yerde vatandaşlarımız beğenisi ile karşılaşıyoruz. Bir alan bir daha alıyor bunun yanında arkadaşına ve dostuna öneriyor" dedi.

Yıldız, Genel itibariyle alınan sonuç tatminkâr olduğunu bildiriyorlar. Ellek beldesinde yetiştirilen zeytinden elde edilen yağı satan vatandaşlar, müşterilerinin kullandıkları yağdan çok memnun kaldıklarını dile getiriyorlar. Bu tadın Ellek beldesinin havasından veya toprağından ayrıcalık kazandığını bildiriyorlar. Bunun yanında yağ fabrikasının da ileri teknolojik imkânları kullandığı için etkili olabileceğini vurguluyorlar” şeklinde konuştu.




Son Guncelleme: 07 Ekim 2015 10:41
  • Ziyaret: 6429
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 6
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.