Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Halkının İlginç Tercihi, Ahirete Nasıl İnanıyoruz?

20 October 2014 08:09 Kategori Öne Çıkanlar
Yeni Yapılan Mezarlığı İstemeyen Vatandaşların İzlediği Yol...

"Ellek Haber" Ellek beldesinde yaşayan vatandaşların yaptığı ilginç uygulamayı sitesine taşıdı. Ellek beldesi Peçenek Mahallesinde bulunan merkez mezarlıkta yapılan uygulama ile ilgili vatandaşlara sorular sorduk. Vatandaşların bize verdiği yanıt; Bazı vatandaşlar mevcut mezarlıktaki gömülecek yerin azalması nedeniyle ölmeden kendilerine mezarlıkta gömülecek yeri yapıyorlar.

 Bu ilginç uygulamayı yapan kişiler; yeni yapılan Şeker Dere yolu üzerindeki mezarlığa gömülmeyi istemeyen kişilerin olduğu söylendi. Bu mezarlıktan başka yere gömülmeyi istemeyen vatandaşlar mezarlıktaki açıkta kalan yerlerde görüldüğü gibi boş mezarlıklar sahiplenmiş bir durumda hazır bekliyor. İnsanlar, izlenen bu yolun sonunun nereye varacağını düşünmekten kendini alıkoyamıyor...
Son Guncelleme: 20 Ekim 2014 08:09
  • Ziyaret: 4329
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.