Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabası Yeniden Yapılanıyor

01 February 2016 19:37 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabası tarihinde tüm olumsuzluklara rağmen bu kadar geniş çaptaki hizmet özelikle Peçenek mahallesi, Aydınlı mahallesi ve Ellek merkezindeki mahallerdeki yol çalışmaları halkın takdirini toplamaya devam ediyor. Bugünlerde kanalizasyon ağının geçmediği alanlar üzerindeki caddeler adette yeniden yapılıyor. Bu konularda "Ellek Haber" muhabiri bu çalışmaların her karesini sitesine taşıyarak gurbette ki Ellekli vatandaşların gözü kulağı olmaya devam ediyor.

Bu konuda gurbet işçilerinden bol bol övgü alan "Ellek Haber" muhabiri kasabadaki bütün çalışmalarını sitesine taşıyor. Bazı vatandaşlar kendi mahallerinde neden? böyle bir çalışmanın yapılmadığını merak ederek muhabirimize soru soruyorlar. Muhabirimizin bu konulardaki soruları vatandaşlar adına Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'a sordu. Başkan bu konuda şu açıklamayı yaptı;" Ben göreve geldiğimde siyasi bir taraf gütmeden herkese eşit seviyede hizmet yapacağımı belirtmiştim. O düşüncemden asla taviz vermeden hareket ediyorum. Benim şuan yol yaptığım yerler ise, yakın da başlayacak olan kanalizasyon çalışmasının olmadığı yerlerdeki yolları yapıyoruz. Halkımızın içi rahat olsun bu çalışmamız bittikten sonra Ellek Kasabasında yapılmayan yol kalmayacak. Buradan "Ellek Haber" aracılığı ile sesleniyorum; Bütün halkımızın içi rahat olsun... 

Bütün yollar yapılacak. Bize güvenmeye devam etmenizi diliyorum" diyerek sözlerini bitirdi. Bunun yanında çalışmaları yakından takip eden "Emir Ökkeş Siyah ise; Daha bir belediyeden ne istenir? Yapılanlara ağzım açık kalıyor...Biz Recep Başkandan böyle büyük bir başarı beklemiyorduk bizi çok şaşırttı ve şaşırtmaya da devam ediyor. Buralar bittikten sonra yukarı Ellekteki Mahallere de çalışma yapacağını söyledi. Çalışmalarındaki bu başarının artarak devam etmesini gönülden istiyorum" dedi.
Son Guncelleme: 01 Subat 2016 19:37
  • Ziyaret: 1993
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.