Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasına Faydalı Olan İlk İş Adamımız...

22 October 2014 08:13 Kategori Politika
İşimi İlk Önce Ben Beğenmeliyim...

"Düziçi Times" muhabiri Düziçi ilçesinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor.Başarısı Düziçi ilçesinin dışına taşmış olan Siyahoğlu İnşaat ile görüştük.Muhabirimiz sektörün sahibiMehmet Siyahoğlu'na yakaladığı bu başarının sırrını sordu.

Mehmet Siyahoğlu" Bu başarının arkasında güvenilir olmak ve kaliteli mal kullanmakta gizli olduğunu belirtti. Biz Siyaoğlu inşaat olarak yurdumuzdaki büyük rezistansı kaliteli bir şekilde yaparak ve HES projelerindeki yakaladığımız büyük başarımız bizim çıtamızı çok yükseltti.

İnşaat sektöründe adımızdan söz ettirecek bir konuma geldik. Ben Türkiye sevdalısı bir insanım. Şuan 200 kişilik çalışan bir ekibimle inşaat sektöründe adımızdan söz ettiriyoruz. Emin adımlarla ilerlememiz devam ediyor. Benim yaptığım işi ilk önce benim beğenmem lazım. Beğenmediğim bir işi vatandaşlarımıza sergilemem. 26 yıllık iş tecrübem bana bu ince noktaları öğretti. Bugün Siyahoğlu İnşaat Osmaniye merkezinde 300 metre karelik iş yeri ile faaliyete geçti. Bütün Osmaniye bölgesinde adımızdan çok söz ettireceğimizi biliyoruz" dedi.

Tel: 0 328 8762552
cep: 0 532 2271487
Adres: Cumhuriyet Mah.Uzunbanı caddesi No:96/A




Son Guncelleme: 22 Ekim 2014 08:13
  • Ziyaret: 6676
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.