Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasına Yapılan Hizmetler Oldukça Etkili

18 April 2016 17:56 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabasında yapılanlar vatandaşı oldukça etkilemeye devam ediyor. "Ellek Haber" muhabiri Ellek kasabasında yapılan çalışmaların her anını sitesinde okuyucularına sunmaya devam ediyor.  Bu çalışmaların dışında yapılan çalışmaları vatandaşlara sorarak vatandaşın bakış açısını da öğreniyor. 

Kasaba içerisinde yapımı son hızla devam eden kanalizasyon çalışmasını olduğu alanda yapılanları yerinde izleyen vatandaşlara yapılan hizmetleri sordu. Çalışmaları değerlendiren Selahattin Gökçe ve Samet Kaynak "Ellek Haber"e şunları söyledi;" Gerçekten kasabamızda Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'un yaptığı hizmetlere şapka çıkarmak lazım. Biz Ellek Halkı olarak yapılanları çok gerekli buluyoruz. 

Biz bir taraftan yol çalışması bir taraftan derelerdeki çalışmalar diğer taraftan kasabamızdaki bu kanalizasyon çalışmaları çok güzel ilerliyor ve bütün halkımızın yüzünü güldürüyor. Yapılan her şey gözler önünde Ellek tarihinde bu kadar geniş çapta bir çalışma yapıldığını görmedi. 

Ben "Ellek Haber" aracılığı ile Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'a yapılan bu çalışmalar hakkında ben ve Samet kardeşim ile birlikte çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Son Guncelleme: 18 Nisan 2016 17:56
  • Ziyaret: 2733
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.