Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasında 2.Ürün Ekim Telaşı

25 June 2015 12:22 Kategori Güncel Haberler

2.Ürün Çiftçinin Umudu...

Yurdumuzda çiftçilik yapmak zor bir hale geldi. Bu durumdan en çok etkilenen yerlerin başında Düziçi çiftçisi de yer almaktadır. "Ellek Haber" muhabirimiz Ellek kasabasında çiftçilik yapan vatandaşlarla bir araya geldiğinde en çok konu edilen konuların başında "Çiftçilik can çekişiyor" diye dert yanmalar oldu.

Ellek ovasında araziler uzun süredir yaz mevsiminde boş kalıyor. Hiç bir ekim yapılamıyor. Bu durum çiftçilik yapmayı zor hale getirdi. Çiftçiyi bölgemizde ayakta tutan 2. Ürün ekiminin olduğunu her kes kabul ediyor. Fakat bu gün araziler yine boş kaldı. Çok nadir bazı kimseler zor koşullara rağmen 2. Ürün ekimini yapıyorlar.

"Ellek Haber" muhabiri Ellek ovasındaki durumu gözler önüne serdi. Ekim yapan büyük bir ovada bir kaç kişi...Durum pek de iç acısı olmadığı gözler önünde...Umarız... Bu sorun acilen çözülür....

Son Guncelleme: 25 Haziran 2015 12:22
  • Ziyaret: 2451
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.