Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasının Gelişmesi İçin

07 February 2015 22:32 Kategori Yerel Haber
Halk, Ellek kasabasına yapılan hizmetleri geçmişe göre mukayese etmeye başladı. Bu konuda açıklamalarda bulunan Veli Filiz(Hoylu) şu değerlendirmelerde bulundu;"Ellek kasabasının gelişebilmesi için ilk önce zihniyet değişikliğine ihtiyaç var.Kasabamız mevcut iktidar partisinin ve muhalefet partisinin belediye başkanlarını gördü.

 Bu güne kadar hak ettiği hizmeti yeteri kadar alamadı. Şimdi ki, belediye başkanı Recep Soy çalışmaları ile göz dolduruyor. Gücü yettiği oranda işler yapıyor. Fakat muhalefet partisi belediye başkanı olduğu için yeteri kadar hizmet yapamıyor. Umarım... bu durum tez zamanda aşılır.

Kasabamızın ilçe olma müracaatını bütün kasaba halkı olarak gönülden destekliyoruz. Belediye başkanımızın çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 07 Subat 2015 22:32
  • Ziyaret: 5477
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.