Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Pastanesi Bir Adım Daha Attı

02 February 2015 10:40 Kategori Yerel Haber
Pasta ve Tatlı Yapmak Bizim İşimiz

Ellek beldesinin tek damak zevkine hitap eden pastanesi;"Ellek Pastane" mamüllerine bir yenisini daha ekledi.Her çeşit tatlı ve pastaları istenen kalite de yapma yeteneğine sahip"Ellek Pastanesi" şimdi de on katlı pasta yapmaya başladı.

Konu ile ilgili "Ellek Haber" e açıklamalarda bulunan pastane sahibi Ahmet İslam Siyahoğlu;Biz bu işe başlarken kimse gücümüzü bilmiyordu. Gün geçtikçe imal ettiğimiz tatlı ve pastaları deneyen vatandaşlar hizmetimizin kalitesini gördü.

Diyebilirim ki; tatlı almak veya pasta almak için artık ilçeye kimse gitmiyor. Aksine ilçeden bizim tatlılarımızı almak için gelenler var. Bu gün itibari ile on katlı düğün veya nişan pastası yapmaya başladık.İş yerimizde kaliteli malzeme kullanarak temiz ve hijyenik şartlarda hizmet ediyoruz.



Son Guncelleme: 02 Subat 2015 10:40
  • Ziyaret: 8267
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 3 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.