Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Pastanesi Düğün Sezonuna Hazır

26 July 2015 12:25 Kategori Güncel Haberler

Ellek Pastanesinde, düğün sezonu açılmaya başladı. Her genç çift, kusursuz bir düğün hayal ediyor. Düğünlerin olmazsa olmazı pastanın sunumu en az düğün kadar önemlilik arz ediyor. Düğünlerde pasta sunumunu ve pastanın püf noktasını Elleh Pastane’nin sahibi Ahmet Siyahoğlu’na sorduk.




Adını Ellek Kasabası’ndan alan Ellek Pastanesi, düğün sezonunun açılmasıyla hareketlenmeye başladı. Ellek Pastanesi sahibi Ahmet Siyahoğlu şunları söyledi;" Biz işimizi severek ve isteyerek yapıyoruz. Steril şartlarda hizmet veriyoruz. Halkımıza verdiğimiz hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızdan teşekkürler alıyoruz. İşimizde en önemli unsurların başında; damak zevki, görsellik ve kalite gelir. Biz bu unsurları halkımıza verdiğimiz için tercih edilen bir işletme haline geldik. Bugün için sadece Ellek kasabası değil bölgede birçok yerdeki düğünler, mevlitler ve toplantılara iş yapıyoruz. Kimseyi kırmadan kaliteli ve zamanında iş yaparak müşterinin memnuniyetini sağlıyoruz. Düziçi gibi bir yerde birçok pastane olmasına rağmen müşteriler bizi tercih ediyorlar. Benim için para kazanmak ikinci planda gelir. Önemli olan; benim için müşteri memnuniyetidir. Bizi tercih etmek isteyen vatandaşlarımız bize telefonlarımızdan günün her saatinde ulaşabilirler" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 26 Temmuz 2015 12:25
  • Ziyaret: 2046
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.