Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Şehit Burak Mart ilkokulunda Satranç yarışması

18 February 2017 22:09 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabasında Düziçi Satranç Temsilciliği ortaklığında Ağustos 2016 da Cizre de şehit düşen polis memuru Burak Mart anısına satranç turnuvası düzenlendi.

125 sporcunun 4 kategoride yarıştığı turnuvada açılışı Burak Mart Ortaokul müdürü Hakan Enci yaptı. Birinci ve ikinci sınıf kategorisinde Ahmet Kocaispir, üçüncü ve dördüncü sınıf kategorisinde Ahmet Oğuzhan Polat, beşinci ve altıncı sınıf kategorisinde Muhammed Hasan Mert, yedinci ve sekizinci sınıf kategorisinde Eşref Coşkun birinci oldular.

Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan santaranç yarışması, özellikle Şehit Burak Mart adına düzenlenmesi ayrı bir anlam ifade etmektedir dediler.

Ayrıca, Türkiye Satranç federasyonu Düziçi temsilcisi Mehmet Çalışkan; "Böylesine anlamlı bir turnuvada şehidimizin manevi huzurunda gayet saygılı bir şekilde mücadele eden sporcularımızı tebrik ediyorum. 125 öğrenciyle burada turnuva yapmak mükkemmel bir olay. Sizlerin huzurunda bize destek veren okul müdürümüze teşekkür ederiz" dedi.

Öteyanadan, turnuvada birinci gelene gram altın, ikinci gelenlere 50 TL ve üçüncü gelenlere de bir lokantada iki kişilik yemek verilecek.


Son Guncelleme: 18 Subat 2017 22:09
  • Ziyaret: 5263
  • (Suanki Oy 3.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.