Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Tarihinde Böyle Hizmet Görmedi

08 June 2015 10:50 Kategori Güncel Haberler

Ellek Kasabası belediye ekipleri, beldenin her bölgesine ulaşarak çalışmalarıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Ellek Belediye Başkanı Recep Soy ile bir araya gelen muhabirimiz çalışma sahasına girerek hizmetleri yerinde inceledi. Daha önceki haberlerimizde gündeme taşıdığımızgibi Başkan Recep Soy, özelikle yol yapım çalışmaları üzerinde ciddi adımlar attı. Şuan kasaba girişindeki Yarbaşı belediyesine ait yolun Yarbaşı belediyesi tarafından yapılmaması sonucu EllekBelediyesi bu alana da hizmet vermeye başladı ve Yarbaşı Belediyesi’nin yapması gereken yolu Ellek Belediyesi üstlendi.
Çalışmaları yakından takip eden Başkan RecepSoy'un hizmet aşkı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Bunun yanında başkanın daha önce kasaba halkına söz verdiği dağ yollarının yapımı da hızlı bir şekilde ilerliyor. Belediye ekiplerinin bir kısmı Hartlaplı Yalı denen dağ bölgesindeki alandaki yolların yapımını gerçekleştiriyor. Recep Soy, hizmetler hakkında açıklamada bulunarak şunlara değindi. "Ellek halkına verdiğim sözlerin arkasında ciddi adımlarla duruyorum. Kasabamızın merkez yolunu en güzel şekilde yaptık. Bundan sonra ova yolları ve dağ yolları yapımına yöneldik. Daha önce üzerinde durulmayan dağ yollarının üzerinde çok duruyoruz. İstiyorum ki; vatandaşlarımız dağdaki zeytin bahçelerine arabası ile gelerek işlerini yapsınlar. Bu alanlarda da büyük çalışmalara başladık. Bunun yanında ileri aşamalarda kasaba içerisindeki yollara da el atacağız. Burada vatandaşlarımızdan beklentimiz bize güvenmeye devam etmeleri ve sabırlı olmalarıdır "dedi.


Son Guncelleme: 08 Haziran 2015 10:50
  • Ziyaret: 3497
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.