Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek beldesine uzun yıllar hizmet veren Fırın Yıkıldı

14 December 2014 12:40 Kategori Sokağın Nabzı
Gözlerim Görmüyor...Ama Hissediyorum....

Ellek beldesine uzun yıllar hizmet verenFırıncı Mehmet Çelik çalıştığı iş yerinin yıkılması ile ilgili düşüncelerine "Ellek Haber"'e şu şekilde anlattı;Bu iş yeri bizim ekmek kapımız idi. Bu bina çok eskimiş hizmet veremez olmuştu. Her yerinde çatlaklar veya yıkıntılar meydana gelmişti. Biz burayı boşaltarak yeni iş yeri kurduk. 

Her canlının veya malzemenin bir sonu vardır. Ben yaşlılıktan ve yaşadığım rahatsızlıktan dolayı gözlerimi kaybettim. Dolasıyla; bu binanında bir ömrü vardı onuda tamamladı. Söylenenlere göre bu binanın olduğu bölge artık negatif yorumlara neden oluyordu. Buraya yeni binaların yapılacağını duyduk ve bu olaya da sevindik. 

Şuan; bu yerin eski durumu benim hafızalarımda gözlerim göremediğinden yeni durumunu göremeyeceğim. Bu yer umarım yeni binası ile güzel bir görünüm arz eder. Ellek gelişmemiş diyenlere bu yer örnek olsun. Her yer beldemizde gelişiyor. Bu konuya neden olan belediye başkanımıza da görevinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Son Guncelleme: 14 Aralik 2014 12:40
  • Ziyaret: 5279
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.