Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek belediyesi ile Yarbaşı belediyesi arasında sıkışıp kalan ELLEKLİLER

23 September 2016 07:08 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düziçi ileçesine bağlı Ellek kasabasında yaşayan bazı Ellekli vatandaşlar-Yarbaşı Belediye ile Ellek Belediyesi arasında sıkışıp kaldı. Bu durumdan mağdur olan Ellekli vatandaşlar deyim yerindeyse iki dere arasında kalmış bir vaziyette olduklarını söylediler.

Geçtiğimiz günlerde sık sık haberini yaptığımız, Karcaöğren - Ellek arasındaki yolu yapması gerekenin Yarbaşı Belediyes olduğunu, sınırları içerisinden olduğu için yolu Yarbaşı Belediyesi yapması gerektiği iddi edilmektedir.
Yarbaşı Belediyesi de yolu kendilerinin kullanmadığını Ellekli vatandaşların kullanmasından dolayı Ellek Belediyesi tarafından yapılması gerektiğini iddia edilmektedir.

Resmi olark Yarbaşı - Ellek arasında yaşayan vatandaşlar üzerinden Yarbaşı belediyesi Hazineden yardım gelmektedir.
Fakat karışık olan durum, bu arada yaşayan hane halkı Ellektrik-su gibi ödeme işlemlerinde de Ellek belediyesine ödeme yapıldığı bildirilmektedir.

Hane de yaşayan vatandaşlar kısacası, Yarbaşı Belediye sınırları içerisinde yaşayıyor, tüm yaşama ait işlemerini de Ellek belediyesi ile yapıyor..

Son günlerde bir kaç bölge belediyesi ile ortak yapılan kanalizasyon çalışmalarından, işt bu arada yaşayan hane halkına kanalizasyon hizmeti verilmediğini, mağdur olduklarınıi, Ellek Haber'i arayarak seslerinin yetkililere ulaşmasını, acilen bu konuya bir çözüm bulmasını her iki belediyeden ya da daha üst yetkililerin bu konuya el atmasını istediler. Bu kadar hane halkına hizmetin götürülmemesi hiç iyi olmaz dediler.

Ayrıca, ya karcaöğren Ellek arası, yollar başta olmak üzere hizmetleri Yarbaşı belediyesi yapsın, eğer yapmıyorsa da Karcaöğren Ellek arası Ellek belediyesine bağlansın dediler.


Son Guncelleme: 23 Eylul 2016 07:08
  • Ziyaret: 5332
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 4 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.