Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek bugün BAL TV'nin telefonlarını kitledi

23 May 2014 23:38 Kategori Öne Çıkanlar


Bugün Türkiye saati ile saat 17:00’de Bal tv ekranlarında programa çıkan, dünya hafız birincisi ve ilahileri ile tüm Türkiye’nin kalbine taht kuran, hafız ve alim Mustafa Özcan Güneşdoğdu, programında kabul ettiği Ellek kasabasından aranan canlı telefon görüşmeleri ile, bir kez daha Ellekli’nin kalbinde taht kurdu.


Bölgede yayın yapan sosyal medyalarda duyuru anonsunun geçmesi, yoğunluğu bir o kadar daha arttırdı. Kendisinin de bir Ellekli olduğunu söyleyen Güneşdoğdu, "bundan sonra daha sık bölgede olacağını, o bölgeden yapılan tüm davetlere gücünün yettiği kadar kabul edeceğini” söyledi.


Öteyandan, proğrama Ellek Belediye başkanı Recep Soy ve Ellek kasabasının tanınmış imamlarından ve kanaat önderlerinden Mehmet Coşkun’da telefon konuşmasına katılarak, aynı zamanda telefon bağlantısını düşüremeyen Ellek halkının selamlarını proğram aracılı ile tüm dünya’ya iletmeye çalıştı.




Son Guncelleme: 23 Mayis 2014 23:38
  • Ziyaret: 7725
  • (Suanki Oy 2.7/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 5 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.