Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek de Bayram Namazı Coşkusu, Camiler Doldu Taştı

04 October 2014 12:25 Kategori Öne Çıkanlar


Osmaniye’ye bağlı Ellek Kasabasında bu bayramda insanlar camilere Kurban Bayramı Namazını kılmak için koştu, camiler dolup taştı.


Nüfusunun bir çoğu dışarıda çalışan Ellek Kasabasının vatandaşları bayram dolayısıyla, gurbetten kasabalarına gelerek, hem hasret hem de sıla-i rahim yaparak hasret giderdiler.

Her bayram coşkusunu, okuyucularına duyuran Ellekhaber.com, kasabanın sesi, bu bayramda yine vatandaşların sevinçlerini okuyucularına daha yakından yansıtarak bir ilke daha imza atmaktadır.

Bayram namazlarının arkasından, cami çıkışı her vatandaş, evlerine kurban kesmeye gitmeden önce, cami önlerinde " Peygamber efendimize salavatlar getirerek” bayramlaşma geleneğini bu bayramda da sürdürdü.

Daha sonra, kurbanlarını kesen Ellekli vatandaşlar, birbirlerinin evlerini ziyaret ederek, bayramlaşma ziyaretlerine gitmektedir.


Ellekhaber tüm Ellekli vatandaşların Kurban Bayramını Kutlar, Sağlıklı ve Huzurlu bir yaşam diler…












Son Guncelleme: 04 Ekim 2014 12:25
  • Ziyaret: 6570
  • (Suanki Oy 1.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.