Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek de Hırsızlık olayı bir türlü bitmiyor

02 April 2017 14:35 Kategori Sokağın Nabzı
Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabasında, Geçtiğimiz günlerde iki gün evini yalnız bırakan İmam Ahmet Mert'in evine pencere demirlerini kırarak içeriye giren hırsızlar hiç bir şey bulamadıkları gibi, eli boş dönerken içeride eşyalara zarar verdiler.

Daha öncesinde Ellek Kasabasında Fahti Coşkun isimli vatandaşın evine girerek, kapısını balta ile kıran hırsızların yaptıkları yanına kar kalmıştır.
Bölge vatandaşları korkularından evin odasına dahi gidemez hale gelmiştir. Konu ile ciddi şekilde ilgilenilmediğini söyleyen Ellekli vatandaşlar bundan sonra sıra kimdedir diye soruyorlar.

İmam Ahmet Mert'in evine pencere demirini kırarak giren hırsızlar, evdeki eşyalara kırarak zarar vermişlerdi.
Ellek Haber'in yaptığı araştırmaya göre, vatandaşların talepleri olarak, acilen belediye sokaklara kamera sistemini takmalı, ya da vatandaşlar evlerinin içerisine gizli şekilde kamera sistemi kurarak girip çıkanları kısa zamanda tespit etmelidirler.

Ayrıca, vatandaşlar Jandarma ve Polisin bu konuya el atarak bir çözüm sağlamalarını istemekteler. Bu güne kadar defaatle yapılan haberli yetkililer görmüyor mu diyen vatandaşlar, evimizin içinde oturamaz hale geldik. Evlerimizi bırakıp bir yerlere gidemiyoruz.

Acilen, kaymakamımız ya da valimiz bu konuyla bizzat ilgilenmelerini istiyor dediler.

Son Guncelleme: 02 Nisan 2017 14:35
  • Ziyaret: 10944
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.