Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek de İmza Patlaması Yaşanıyor

05 December 2016 17:03 Kategori Sokağın Nabzı
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Kasabasının ilçe olması için bugün başlayan imza kampanyasına Ellekli vatandaşlar dört elle sarıldı. Çocuk, genç, ihtiyar herkes harekete geçti.

Ellek kasabasının ilçe olması için her zaman vatandaşlara ön ayak olan, hizmet eden Ellek Kasabasını yetiştirdiği önemli kişilerden birisi olan İş adamı ve kanaat önderi Nurettin Mart, Ellek kasabasının sevilen ve sayılan bir önderi olma yolunda olduğunu bu gün herkes tarafından kucaklanması göstermiştir ki, vatandaş yanında olan herkese sahip çıkmaktadır.

Hiç bir çıkar gözetmeksizin Ellek kasabasında hizmet veren, vatandaşlarımızın dediği gibi "Ellek de bir taş üstüne taş koyan" bizim kardeşimizdir demektedir.

Ellek Haber'e açıklamalarda bulunan vatandaşlar Nurettin Mart hakkında şunları söylediler; " Allah ondan razı olsun. Çok büyük bir iş başlattı, bunu başarırsa adını Ellek tarihine yazdıracak. Bizler kasabaını başından, sonuna kadar Ellekliler olarak kendisinin yanında olduğumuz bildiriyoruz. O ne derse bizler yanındayız"dediler.

Ayrıca, Ellek Haber'e konu hakkında açıklamada bulunan Nurettin Mart; " Bizim altıda bir nüfusumuza sahip Sumbas, ilçe olurken, Sumbasın'ın altı kat fazla nüfusa sahip Ellek kasabasının ilçe olmaması ve Düziçi'nin bir mahallesi olmasına layık görülmesi düşündürücüdür"dedi.

Ayrıca, Osmaniye il olduğunda, kadirli yanına Sumbası aldı, Bahçe ilçe olduğunda yanına Hasanbeyliyi aldı. Düziçi ilçe olduğunda yanına Ellek kasabası alınması gerekirken, Ellek kasaba olarak kaldı, arada bir yarbaşı belediyesi oluştu...Şimdi bir Ellekli olarak size soruyorum bu ne manaya geliyor..Cevap isityorum."dedi.



Son Guncelleme: 05 Aralik 2016 17:03
  • Ziyaret: 6396
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.