Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek de neler oluyor vatandaşlar Hastaneleri doldurdu

05 November 2016 16:01 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düziçi İLçesine bağlı Ellek kasabasında vatandaşlar, İshal, Kusma ve başağrısından Düziçi devlet hastanesi ve Osmaniye hastanelerini doldurduğu, rahatsızlıkların hala devam ettiği bildirildi.

Nedeninin hala bilinmediği ve yetkililerinde henüz bir açıklama yapmadığı konu hakkında bazı iddilar yapılmaktadır. Düziçi devlet ve özel hastanelerine toplamda 1500 hastanın başvurduğu ve Osmaniye hastanelerine de 350 hastanın başvurduğu iddia edilmektedir.
Yapılan bazı iddilar göre yağmurdan sonra bazı bulanık yağmur sularının içme suyuna karıştığı idda edilirken, bazılarında suyun ilaçlanmadığından dolayı meydana geldiği iddia edilmektedir.

Ellek kasabası da vatandaşlardan etkilenmeyen kişinin kalmadğı iddia edilmektedir. Yetililerden acilen buna bir çözüm ya da kamuoyuna bir açıklama beklenmektedir.


Son Guncelleme: 05 Kasim 2016 16:01
  • Ziyaret: 6649
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.