Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek halkına hayırlı olsun, yeni işyerleri açılmaya devam ediyor

13 April 2014 23:14 Kategori Güncel Haberler

"Ellek Haber" Ellek beldesinde yeni olarak faaliyet gösterenoto yıkama ve halı yıkamasahipleriyle bir araya geldi. Ellek halkına hizmet gösteren Ahmet ve Mesut yeşildemir bazı sorularımıza cevap verdi.

 

Sizleri Kısaca Tanıya Bilir Miyiz?

Ahmet yeşildemir 1976 doğumlu.Ellek kasabasında yaşıyor. Orta okul mezunu. Serbest meslek sahibi iken şuan yeni açtığı dükkanın hizmetini halka sunuyor.

 

Bu İşi Açmaya Neden Gerek Duydunuz ve Ticari Faaliyetleriniz Nasıl?

Ahmet yeşildemir;''Serbest meslek olarak çalışıyordum, o yüzden ihtiyaçlarımızı karşılayamıyordum. Araba kuaförü ve halı yıkama dükkanı açmanın uygun olduğunun farkına vardım. Bu yüzden kasabamıza bir dükkan açmaya karar verdim. Bu işin amacı kasabamızdaki beylerin ve ev hanımların zorluklarını gördüğümüz için bu işi açarak hem onları rahatlatmak hem kasabamızı geliştirmek hem de ekmeğimizi böylelikle çıkartmak istedim. İşler şuan güzel, çok ilgi gördük,inşallah daha fazla hizmet yaparak işleri geliştirmek istiyoruz.

 

Son Olarak Söylemek İstediğiniz Nedir?

''Ellek halkının beylere ve hanımlara temizliğin kolaylığını getirdik. Daha temiz arabam ve halım olsun istiyorsanız biz burdayız her zaman.Sizlere hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Tüm Ellek halkına Hayırlı Olsun'' diyerek sözlerine son verdi.

 


Son Guncelleme: 13 Nisan 2014 23:14
  • Ziyaret: 6390
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.