Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek halkına kim faydalı olacaksa, onun seçilmesini istiyorum

09 December 2013 23:08 Kategori Yerel Haber


Düziçi ilçesini ve Ellek beldesini yakından tanıyan Mehmet Mart'a Ellek Haber olarak sorular yönelterek, düşüncelerini aldık. Siz Ellek Haber okuyucularına yorumsuz olarak doğrudan aktarıyoruz.


Mehmet Mart kendinizi kısaca tanıtır mısınız?


1952 Yılında Ellek beldesi Çıraz mahallesinde dünyaya geldim. Babamın adı;Mustafa Dağlı Mart'dır.Geçmiş zamanda çiftçilik ve hayvancılık yaparak geçim sağlanırdı. Ben arabamla yolcu taşımacılığı yaparak bu günlere geldim. 1990 yılında Düziçi ilçesinde ticarete atıldım. Bağkur emeklisiyim. Ticari hayatımı, Düziçi ilçesinde çocuklarımla birlikte yaparak yaşamımı sürdürüyorum.


Yaşadığınız bölgede sizi rahatsız eden sorunlar nelerdir?


Yaşadığım yerde sineklerden bu sene herkes sıkıntı yaşadı. Özellikle mahalle aralarındaki sürüler halinde geçirilen hayvanların neden olan pis koku ve atıklar nedeniyle görüntü kirliliği yaşanıyor.

Susuzluk yaz aylarında bizleri çok rahatsız etti. Mahallem de yolların gerektiği şekilde tamiratı yapılmıyor. Düzen tertip yok. Yol işgali çok fazla belediyeden bu gibi vatandaşların uyarılmasını istiyorum.

Yazı yollarımız (Ellek- Düziçi arası) çok bakımsız. Sorunları belediye başkanımıza ilettik fakat hiç kimse gerektiğince ilgilenen olmadı. Mahallenin merkez ve en işlek bir yolu var, ancak bakım hiç yok.


Şimdiki belediyenin çalışmalarından memnun musunuz?


Vatandaşları için çalışan bir belediye başkanı arzu ediyorum. Şahsa değil halka hizmeti amaç edinmelidir. Bizim beklentimiz çözülmeyecek sorunlar değildir. Belediyemiz AKP partisine ait bir belediyedir. Belediye başkanı iktidar partisinden seçilmiştir. Bu özelliğini fazla kullanamıyor. Hizmetlerinde zayıf kalıyor. Belediye başkanı her şeyle ilgilenmeli, makamına iletilen sorunları acilen çözmelidir.


Ellek beldesindeki adaylarla ilgili düşünceleriniz nelerdir?


Adayların hepsi arkadaşım ve dostumdur. Özellikle seçilecek belediye başkanı sık sık mahalleleri ziyaret etmeli ve Ellek halkının sorunlarına kulak vermelidir. Adaylar, vatandaşlara parti ayrımı yapmamalı herkese eşit davranmalıdır. Bunu bitirecek olan siyasetçilerin bu konu üzerine eğilmelerini istiyorum. Ellek halkına kim faydalı olacaksa onun seçilmesini arzu ediyorum.


Son Guncelleme: 09 Aralik 2013 23:08
  • Ziyaret: 5205
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.