Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek'de Kermes'de Bir İlk Yaşandı

08 May 2013 22:26 Kategori Yerel Haber

Osmaniye’nin Duziçi ilçesine bağlı Ellek Kasabasında Mayıs’ın 7 ve 8 günleri Ellek ilkokulu ve Ellek ortaokulu öğrencileri yararına kermes düzenlenerek bir ilk yaşandı.

İlk defa düzenlenen kermes Ellek’li vatandaşlarca yoğun bir ilgi ile karşılandı. Bu tür organizelerin geleneksel hale gelerek, senenin belli günlerinde tekrardan olması için, temenni ve niyazda bulunan Ellek kasabası sakinleri, kermeste bir çok öğrencinin kendi el emekleri ve annelerinin desteği ile güzel yemek ve tatlılar hazırladılar.

Öteyandan, öğretmenler ile veliler arasında çok iyi kaynaşma meydana gelirken, bölgenin önde gelen imamı, aynı zamanda kanaat önderi Mehmet Hoca efendinin elleri ile hazırlamış olduğu çiğ köfteyi servis eden, talebe velileri, öğretmen, imam ve veliler arasında meydana getirmiş olduğu kaynaşma, çok güzel anılar meydana getirirken, gelecek yılın kermesi konuşulmaya başlandı.



Son Guncelleme: 08 Mayis 2013 22:26
  • Ziyaret: 13203
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.